Forum downtime

În cursul zilei de azi forumul va suferi un mic upgrade, aşa că s-ar putea să nu fie accesibil pentru o perioadă. Cu ocazia asta o să caut şi o metodă pentru a permite membrilor să posteze mai mult de 3 linkuri. Credeţi că 5 ar fi de ajuns? Voi pune de asemenea şi o avertizare în formularul de răspuns.

Dacă mai aveţi idei de functionalităţi utile, lăsaţi un comentariu şi voi face tot posibilul să le îndeplinesc.

Update: Actualizarea s-a încheiat. De acum, aveţi logare unică pe sit şi pe forum (adică nu mai trebuie să vă logaţi de 2 ori). Din păcate, limita de legături a rămas la 3.

Permanent link to this article: http://www.suseromania.ro/2009/08/27/forum-downtime/

5 comments

Skip to comment form

 1. De ce sa limitezi la 5 linkuri? Daca era sa pun eu toate linkurile alea crede-ma treceam de 20. Parerea mea este sa nu existe limita la linkuri .

 2. Am uitat sa mentionez in postul anterior ceva : sper ca dupa modificari sa putem sa ne punem si avatare pe forum si semnatura 🙂

  • silurian on 28 August 2009 at 09:47

  Am găsit o problemă la forum. Mai exact, după ce am trecut la pagina 2 (http://forumvechi.suseromania.ro/page/2) şi vreau să trec înapoi la pagina 1. Link-ul este tot pentru pagina 2, la fel şi eticheta Previous.

 3. @creation: Limita exista din “constructie” pentru a limita spamul si crede-ma, e utila. Profilul ti-l poti completa la http://suseromania.ro/wordpress/wp-admin/profile.php , iar pentru avatare situl foloseste Gravatare (http://www.gravatar.com). O sa pun un plug-in cu semnaturi in seara asta

  @silurian: da, ai dreptate. O sa ma uit daca pot repara eu, daca nu o sa raportez bug la bbpress.

  • Strainu on 28 August 2009 at 22:14

  Am introdus un plug-in de semnături şi am reparat legăturile alea. Dacă mai aveţi observaţii, nu ezitaţi…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Protected by WP Anti Spam