Avem KDE 4.7 !

Veşti bune pentru utilizatorii mediului de lucru KDE: a apărut versiunea 4.7. Schimbările aduse de această versiune cuprind următoarele:
– Plasma Workspaces Become More Portable Thanks to KWin
– Updated KDE Applications Bring Many Exciting Features
– Improved Multimedia, Instant Messaging and Semantic Capabilities in the KDE Platform
– New Instant Messaging integrated directly into desktop

Lista completă cu schimbări o puteţi vizualiza în cadrul acestei pagini. Pentru a face upgrade către noua versiune de KDE, utilizatorii de openSUSE trebuie să acceseze pagina cu repo-uri dedicate KDE din cadrul acestui link, la Upstream release aka. KR47 (KDE SC 4.7). Adăugarea repo-urilor se face folosind Yast, respectiv din meniul Software -> Software Repositories -> apăsând butonul Add -> Specify URL, după care se copiază adresele repo-urilor. Pentru actualizare va sugerez sa folositi in consola comanda sudo zypper refresh si apoi sudo zypper up (ptr update). Atenţie totusi, KDE 4.7 este disponibil numai pentru openSUSE 11.3 şi openSUSE 11.4.

Permanent link to this article: http://www.suseromania.ro/2011/08/01/avem-kde-4-7/

3 comments

  • titi33 on 2 September 2011 at 18:24

  Am incercat suse 11.4 atat Gnome care merge fara probleme sa intru pe internet RDS cu interfata grafica,cat si KDE care nu vrea pe internet.Imi place mai mult KDE si de asta insist.
  Cu interfata grafica am incercat cu :RDS la provider si la service gol sau RDS si nimic, ramane in ETHO si acolo moare.
  In Terminal nu accepta sudo pppoeconf
  spune ca nu exista comanda.
  Ma poate ajuta cineva.
  Rog frumos.

  • andrei pirvu on 5 September 2011 at 13:16

  Salut . Eu am instalat OpenSUSE 11.4 . Cand butez pe versiune normala nu failsafe nu merge . mii se face eracnu numai dungulite de n`spe mii de culori . cu alte sisteme nu am probleme ca am incercat . am un hp pavilion dv9821 si placa video nvidia 7150 . Nu vreau sa renunt la opensuse . Daca se poate un mic ajutor ar fii de marte folos.

 1. Titi33 ti-am raspuns eu pe forum, continuam discutia acolo 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Protected by WP Anti Spam