openSUSE Romania: 3 ani de activitate !

Ziua de 18 decembrie este una foarte importantă pentru openSUSE România. Pentru cei care încă nu ştiu, ea marchează naşterea comunităţii româneşti de utilizatori ai distribuţiei linux openSUSE. În cei trei ani activitate openSUSE România a reuşit să realizeze alături de cei care au dorit să se implice traducerea distribuţiei linux, promovarea sistemului de operare la diferite evenimente FLOSS dar mai ales a realizat un cadru specific în care utilizatorii români de openSUSE au putut să comunice şi să se cunoască mai bine, accesibil şi din cadrul Forumului internaţional openSUSE. Dacă doriţi să ne faceţi vreo sugestie sau pur si simplu să ne uraţi de bine vă aşteptăm pe canalul de IRC al comunităţii #opensuse-ro din reţeaua Freenode.

La Mulţi Ani openSUSE România !

Permanent link to this article: http://www.suseromania.ro/2011/12/18/opensuse-romania-3-ani-de-activitate/

5 comments

Skip to comment form

  1. La Mulți Ani! Mult succes în continuare!

  2. Urari de bine si din partea celor de pe forumul international
    http://forums.opensuse.org/english/other-forums/news-announcements/announcements/469925-opensuse-romania-3-years-old.html

  3. Le urez tuturor celor care s-au implicat si care se implica in activitatile acestei comunitati ca tot ceea ce isi doresc sa se indeplineasca (numai lucruri bune).

    LA MULTI ANI COMUNITATE OPENSUSE!!!

  4. Revin cu un mic amănunt, dar cu o foarte mare valoare: distribuţia openSUSE este tradusă în proporţie de 99%. Practic mai sunt mai puţin de 30 de stringuri care trebuie aprobate pentru 100%. Pentru acestea vă rog sa propuneţi alte traduceri sau să le votaţi pe cele existente aici http://tradu.softwareliber.ro/files.php?l=ro&p=4&pf=&s=.

  5. Sper ca ati accesat topica de pe forumul international feedbackul este placut si acolo 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Protected by WP Anti Spam