«

»

Feb 09

Print this Post

LibreOffice 4.0

logo_LibreOffice_roTDF (The Document Foundation) a anunţat lansarea noii generaţii LibreOffice 4.0, o suită de birou care aduce multe funcţionalităţi noi.

LibreOffice este unul dintre cele mai mari proiecte open-source care în ultimele 30 luni a avut o creştere spectaculoasă (câte un commit la fiecare 30 minute). Mai mult, openSUSE a inclus în depozitele oficiale pentru LibreOffice, limba română, deoarece aplicaţia este tradusă integral.

Acesta este disponibilă pentru instalare, ca versiune instabilă, în depozitele openSUSE la adresa http://download.opensuse.org/repositories/LibreOffice:/Unstable/openSUSE_12.2.

Un articol complet despre evoluţia acestei distribuţii şi despre ce aduce nou LibreOffice este disponibil la adresa http://libreoffice.ro/the-document-foundation-a-anuntat-libreoffice-4-0.

Permanent link to this article: http://www.suseromania.ro/2013/02/09/libreoffice-4-0/

2 comments

  1. Ursan Marius Bogdan

    Felicitari pentru localizare Lucian 🙂

  2. Lucian Oprea

    Este meritul comunităţii şi în special al lui Nagy Akos (îl felicit pentru ce a realizat în ultimul an).
    Sper, la fel ca la openSUSE unde s-a format o comunitate solidă, şi LibreOffice să crească frumos.
    Am scris acest articol deoarece LibreOffice se poate utiliza şi pe openSUSE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam